L’Ajuntament habilita un nou parc per a cans

La imatge

 

Treballadors de la brigada municipal fan feina aquests dies per tenir a punt un nou parc caní que doni resposta a la demanda de molts de propietaris, queixosos de la manca d’espais per dur-hi els seus animals de companyia i del mal estat del que fins ara hi havia just al costat de l’Auditori. D’aquesta manera s’aprofita la zona vallada on hi va haver el horts urbans, ben davant el Molí den Beió, per col·locar-hi una serie de jocs pels cans, una font amb aigua i la creació d’una pèrgola per crear un espai d’ombra on descansar i guardar-se del sol de l’estiu. s’Espera que durant la propera setmana el nou parc pugui estar en funcionament. Per tant i com dèiem, l’anterior que estava devora l’Auditori i que estava en un estat lamentable ja ha estat eliminat i omplert de grava.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad