Tornen les visites guiades per la ciutat

L’ajuntament de Manacor ha anunciat avui la nova posada en funcionament de les visites guiades pels principals punts urbanístics i patrimonials de la ciutat. Unes rutes gratuïtes (per a les que cal reservar plaça a través del web www.enviu.cat) que començaran aquest mateix divendres i que s’allargaran durant tres setmanes. “Estam estudiant també la possibilitat que es puguin dur a terme a Porto Cristo”, ha confirmat Núria Hinojosa, responsable de conservació patrimonial del consistori.

Seran, per tant, cada divendres (amb dos horaris, a les 17 i a les 19 hores) i dissabte (a les 10 i a les 12 hores) 11-12, 18-19 i 25-26 de juny. Amb dos recorreguts diferents guiats per Maria Magdalena Sureda, un titulat ‘Mirant cap el cel’ i l’altre ‘Manacor, una mirada enrera’.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad