Tornen les visites guiades per la ciutat

L’ajuntament de Manacor ha anunciat avui la nova posada en funcionament de les visites guiades pels principals punts urbanístics i patrimonials de la ciutat. Unes rutes gratuïtes (per a les que cal reservar plaça a través del web www.enviu.cat) que començaran aquest mateix divendres i que s’allargaran durant tres setmanes. “Estam estudiant també la possibilitat que es puguin dur a terme a Porto Cristo”, ha confirmat Núria Hinojosa, responsable de conservació patrimonial del consistori.

Seran, per tant, cada divendres (amb dos horaris, a les 17 i a les 19 hores) i dissabte (a les 10 i a les 12 hores) 11-12, 18-19 i 25-26 de juny. Amb dos recorreguts diferents guiats per Maria Magdalena Sureda, un titulat ‘Mirant cap el cel’ i l’altre ‘Manacor, una mirada enrera’.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad