Comença la Selectivitat als pavellons de Manacor

La imatge

 

299 alumnes dels instituts del municipi de Manacor i Felanitx han començat avui els exàmens de la Prova de Batxillerat d’Accés a la Universitat (PBAU) als espais habilitats per l’Ajuntament. Una vintena de treballadors (Policia Local, personal de neteja, brigada, Educació i Esports) feia una setmana que fan feina perquè tot estés a punt. “Agraïm la coordinació i la predisposició dels instituts, la Conselleria d’Educació i la UIB i també de l’ajuntament de Felanitx pel transport de taules i cadires”, ha dit el regidor d’Educació, Mateu Marcé. Els exàmens, que tenen lloc als pavellons de Na Capellera i Bernat Costa continuaran demà i dijous.
Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad