Comença la Selectivitat als pavellons de Manacor

La imatge

 

299 alumnes dels instituts del municipi de Manacor i Felanitx han començat avui els exàmens de la Prova de Batxillerat d’Accés a la Universitat (PBAU) als espais habilitats per l’Ajuntament. Una vintena de treballadors (Policia Local, personal de neteja, brigada, Educació i Esports) feia una setmana que fan feina perquè tot estés a punt. “Agraïm la coordinació i la predisposició dels instituts, la Conselleria d’Educació i la UIB i també de l’ajuntament de Felanitx pel transport de taules i cadires”, ha dit el regidor d’Educació, Mateu Marcé. Els exàmens, que tenen lloc als pavellons de Na Capellera i Bernat Costa continuaran demà i dijous.
Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad