‘Jostissi de Carreró’ surt a competir a Múrcia

La imatge

 

‘Jostissi de Carreró’, la pel·lícula mallorquina més mediàtica dels darrers anys, torna a estar de gira i a la conquesta de nous premis nacionals. Demà diumenge, a partir de les 22 hores, es projectarà a la Sala A de la Filmoteca Regional de Múrcia dins del X Festival Sombra de Cine Fantástico Europeo de Murcia, concursant a la secció oficial. Així mateix, del 4 al 12 de juny, que és el temps que dura el festival, la pel·lícula de Pedro Miralles i tot l’equip de ‘jostissiers’ de Porto Cristo, també estarà disponible a través de la plataforma de cinema a la carta, Filmin.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad