‘Jostissi de Carreró’ surt a competir a Múrcia

La imatge

 

‘Jostissi de Carreró’, la pel·lícula mallorquina més mediàtica dels darrers anys, torna a estar de gira i a la conquesta de nous premis nacionals. Demà diumenge, a partir de les 22 hores, es projectarà a la Sala A de la Filmoteca Regional de Múrcia dins del X Festival Sombra de Cine Fantástico Europeo de Murcia, concursant a la secció oficial. Així mateix, del 4 al 12 de juny, que és el temps que dura el festival, la pel·lícula de Pedro Miralles i tot l’equip de ‘jostissiers’ de Porto Cristo, també estarà disponible a través de la plataforma de cinema a la carta, Filmin.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad