El Xarop comença a transformar-se en un ‘100 Montaditos’

La imatge

 

El local que va ocupar l’emblemàtic Bar Xarop a la plaça Ramon Llull de Manacor, ja té nou llogater. De fet ja fa mesos que un conegut empresari del sector de les benzineres va arrendar l’espai per obrir-hi al seu lloc una cervesaria de la coneguda franquícia ‘100 Montaditos’. Aquest serà el segon local que l’empresa andalusa nascuda a Huelva l’any 2000 obrirà a Mallorca després del que té a la plaça d’Espanya de Palma, i el tercer a les Balears (n’hi ha un altre a Eivissa capital). En principi estava previst que el restaurant ‘100 Montaditos’ inaugurés a Manacor durant el passat mes de novembre, encara que la situació provocada pel confinament perimetral ho va fer impossible. En tot cas ja s’ha començat a col·locar la nova decoració típica de la franquícia.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad