El Xarop comença a transformar-se en un ‘100 Montaditos’

La imatge

 

El local que va ocupar l’emblemàtic Bar Xarop a la plaça Ramon Llull de Manacor, ja té nou llogater. De fet ja fa mesos que un conegut empresari del sector de les benzineres va arrendar l’espai per obrir-hi al seu lloc una cervesaria de la coneguda franquícia ‘100 Montaditos’. Aquest serà el segon local que l’empresa andalusa nascuda a Huelva l’any 2000 obrirà a Mallorca després del que té a la plaça d’Espanya de Palma, i el tercer a les Balears (n’hi ha un altre a Eivissa capital). En principi estava previst que el restaurant ‘100 Montaditos’ inaugurés a Manacor durant el passat mes de novembre, encara que la situació provocada pel confinament perimetral ho va fer impossible. En tot cas ja s’ha començat a col·locar la nova decoració típica de la franquícia.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad