Ajornats actes de les Fires i Festes per motius meteorològics

Tots els actes de les Fires i Festes 2021 prevists a l’exterior per avui queden ajornats degut a la situació meteorològica.
Actes ajornats per a la setmana que ve:
– No Sé Com Gloses ajornat a dissabte 12.
– Concert amb Rumba Katchai i Da Souza ajornat a divendres 11.
– Concert amb Ombra i Roger Pistola ajornat a dissabte 12.
Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad