Infants i famílies estan convidades al reconeixement a Dàmaris Gelabert

L’Escola Municipal de Mallorquí premia la seva tasca a favor de la transmissió del català el proper 10 de juny a l’Auditori 

 

L’Escola Municipal de Mallorquí concedirà el proper dijous 10 de juny el Reconeixement de Mèrits a Dàmaris Gelabert, pedagoga i musicoterapeuta coneguda sobretot per ser autora i cantant de cançons infantils. L’acte del Reconeixement de Mèrits tindrà lloc a les 19 h a l’Auditori de Manacor i les entrades, gratuïtes, es podran recollir a partir de dia 3 de juny en horari de taquilla, que es pot consultar al web www.teatredemanacor.cat. 

El Reconeixement de Mèrits d’aquest 2021 és obert a les famílies que vulguin anar a l’Auditori a reconèixer Dàmaris Gelabert i manifestar-li l’entusiasme de Manacor respecte de la seva música. “Ens fa molta il·lusió que els infants de Manacor puguin venir a demostrar-li la seva estima i admiració”, assegura la directora de l’Escola de Mallorquí, Margalida Rosselló. 

“Hem procurat fer un acte de reconeixement a l’alçada del guardó i de la reconeguda, però també pensat pels més petits de la casa, que són tanmateix els protagonistes de la proposta educativa de Dàmaris Gelabert. És una bona ocasió per viure en família un acte Reconeixement de Mèrits i gaudir de l’actuació en petit format que té preparada l’artista”, explica el delegat de Política Lingüística, Sebastià Llodrà. 

El Reconeixement de Mèrits 2021 a Dàmaris Gelabert va aprovar-se el passat mes de març a proposta del claustre de professors. L’Escola cada any atorga el Reconeixement de Mèrits a persones o col·lectius que han destacat per la seva fidelitat a la llengua catalana, i per la protecció i transmissió d’alguna faceta del nostre llegat lingüístic i cultural. 

Dàmaris Gelabert ha publicat 16 discos i 200 cançons i és l’artista que, cantant en català, té més visualitzacions de tots els estils i gèneres musicals. El seu canal de YouTubre supera els 2,7 milions de subscripcions, i té més de 373 milions de reproduccions només al videoclip d”Els mosquits’. La cantant catalana és un referent del moviment contemporani de la música infantil i ha aconseguit omplir cases i escoles de tot el món amb autèntics himnes en llengua catalana, com ‘Bon dia’, ‘Les vocals’ o ‘Els mosquits’. A més, ha demostrat que les cançons són una eina pedagògica bàsica a les aules per a la transmissió de la llengua i que com a forma de comunicació que prové de les emocions i l’afectivitat, s’integra molt més i queda a la memòria per sempre. 

Dàmaris Gelabert també du l’espectacle ‘Dàmaris: Sóc feliç’ dia 11 de juny a les 19 h a l’Auditori de Manacor. L’espectacle, una història sobre allò que ens fa feliços, té una durada de 60 minuts i les entrades es poden comprar al web del Teatre Municipal www.teatredemanacor.cat 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad