Dues alumnes de l’IES Mossèn Alcover, premiades per la UIB

Antònia Lotysz ha guanyat el primer premi de dissertació a la VII Olimpíada de Filosofia i Francina Pascual ha rebut el tercer premi de la prova del dilema moral a la IV Miniolimpíada de Filosofia

 

Dues alumnes de l’IES Mossèn Alcover han estat guardonades aquests dies per la Universitat de les Illes Balears: Per una banda Maria Antònia Lotysz va guanyar el primer premi de dissertació a la VII Olimpíada de Filosofia de la UIB i ha quedat així tercera a l’Olimpíada estatal. Per l’altra, Francina Pascual ha rebut el tercer premi de la prova del dilema moral a la IV Miniolimpíada de Filosofia a la UIB. Les dues alumnes han estat coordinades pel Departament de Filosofia, a través del professor Pere Verd.

El passat dilluns 24 de maig, conjuntament amb 52 alumnes de secundària de Mallorca, recolliren els guardons que les acrediten com a guanyadores de les Olimpíades Escolars de la Universitat de les Illes Balears el curs 2020-21. Varen lliurar els guardons el rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet; la vicerectora d’Estudiants, la doctora Rosa Isabel Rodríguez, i el director general de Planificació, Ordenació i Centres, Antoni Morante.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad