Dues alumnes de l’IES Mossèn Alcover, premiades per la UIB

Antònia Lotysz ha guanyat el primer premi de dissertació a la VII Olimpíada de Filosofia i Francina Pascual ha rebut el tercer premi de la prova del dilema moral a la IV Miniolimpíada de Filosofia

 

Dues alumnes de l’IES Mossèn Alcover han estat guardonades aquests dies per la Universitat de les Illes Balears: Per una banda Maria Antònia Lotysz va guanyar el primer premi de dissertació a la VII Olimpíada de Filosofia de la UIB i ha quedat així tercera a l’Olimpíada estatal. Per l’altra, Francina Pascual ha rebut el tercer premi de la prova del dilema moral a la IV Miniolimpíada de Filosofia a la UIB. Les dues alumnes han estat coordinades pel Departament de Filosofia, a través del professor Pere Verd.

El passat dilluns 24 de maig, conjuntament amb 52 alumnes de secundària de Mallorca, recolliren els guardons que les acrediten com a guanyadores de les Olimpíades Escolars de la Universitat de les Illes Balears el curs 2020-21. Varen lliurar els guardons el rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet; la vicerectora d’Estudiants, la doctora Rosa Isabel Rodríguez, i el director general de Planificació, Ordenació i Centres, Antoni Morante.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad