L’Hospital registra un nou ingressat per Covid després d’onze dies

Es romp una tendència que es perllongava des del passat 20 de maig

 

L’hospital de Manacor ha confirmat que torna a tenir un pacient ingressat per Covid. Una notícia que romp lleugerament la tendència iniciada el passat 20 de maig, primer dia en gairebé un any que el centre comarcal no tenia cap malalt de coronavirus, el que el feia ser un dels pocs hospitals espanyols en aconseguir-ho. També és vera que aquest nou ingrés és a la tercera planta i no a la Unitat de Cures Intensives, que per tant no registren cap nova incidència. Ara s’haurà d’estar pendent de l’evolució que es pugui plantejar durant la setmana per saber si es tracta només d’un cas puntual.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad