L’Ajuntament reposa 20 tones d’arena de les zones de jocs del Parc Municipal 

Així mateix, el parc de na Molla, darrere l’IES Manacor, ja torna a estar obert al públic 

 

El departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Manacor ha reposat durant la setmana passada l’arena de les zones de joc infantil del Parc Municipal. Concretament, s’han abocat 20 tones d’arena a aquestes àrees de joc. 

L’arena constitueix el material d’amortiment d’alguns dels jocs del Parc Municipal. Una altra de les funcions que té l’arena és la d’oferir un element més de joc als infants. 

Les zones d’arena s’han de mantenir en un estat òptim d’espessor i neteja per a garantir la seguretat dels usuaris dels jocs. L’arena dels jocs infantils de les zones de joc de tot el municipi de Manacor es netegen setmanalment. A més, també s’analitza de manera periòdica l’arena dels jocs per a constatar el seu estat higiènic i sanitari. 

Reobertura del parc de na Molla 

A partir d’aquesta setmana el parc de na Molla tornarà a estar obert al públic. El parc ocupa una superfície de 13.000 metres quadrats i està situat devora l’IES Manacor. Des del passat mes de setembre aquest parc és utilitzat en horari lectiu pels alumnes del CEIP Sa Torre i IES Manacor, però no s’havia reobert al públic general amb l’objectiu d’evitar-hi concentracions de persones. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad