Fi del concurs per Majorica, que passa definitivament a mans franceses

Majolaperla SLU torna a guanyar el segon procés d’ofertes per davant de Nova Mallorca Inversions SL, i mantindrà 161 llocs de feina

 

Majolaperla SLU és, definitivament, la nova propietària de Majorica. Es tanca així prop d’un any d’incertesa iniciat paral·lelament a la pandèmia sanitària i que va dur a la perlera manacorina a presentar, a finals de l’estiu passat, un concurs de creditors per poder subsistir. Ara el Jutjat de lo Mercantil número 1 de Palma ha disposat que l’empresa francesa és la que millor uneix els dos paràmetres bàsics pel manteniment de la marca: poder pagar amb solvència el deute i el manteniment del major nombre de treballadors. Així, i després de la darrera ‘subhastilla’ ordenada per jutge Víctor Heredia, Majolaperla ha quedat novament per davant, millorant la liquiditat fins a més de 12 milions d’euros i els llocs de feina de 96 a 161.

Després de la nova presentació d’ofertes, en segona posició ha quedat la mallorquina Nova Mallorca Inversions SL, que tot i mantenir fins a 20 llocs més dins la plantilla total de Majorica, es queda lluny dels doblers posats damunt la taula per Majolaperla per assumir els deutes, l’estalvi de costos laborals i la liquiditat (8,7 milions), amb un superàvit total de 57.263,53 euros, pels més de 3,3 milions de l’empresa de l’accionista de les multinacionals Carrefour o Dia.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad