Fi del concurs per Majorica, que passa definitivament a mans franceses

Majolaperla SLU torna a guanyar el segon procés d’ofertes per davant de Nova Mallorca Inversions SL, i mantindrà 161 llocs de feina

 

Majolaperla SLU és, definitivament, la nova propietària de Majorica. Es tanca així prop d’un any d’incertesa iniciat paral·lelament a la pandèmia sanitària i que va dur a la perlera manacorina a presentar, a finals de l’estiu passat, un concurs de creditors per poder subsistir. Ara el Jutjat de lo Mercantil número 1 de Palma ha disposat que l’empresa francesa és la que millor uneix els dos paràmetres bàsics pel manteniment de la marca: poder pagar amb solvència el deute i el manteniment del major nombre de treballadors. Així, i després de la darrera ‘subhastilla’ ordenada per jutge Víctor Heredia, Majolaperla ha quedat novament per davant, millorant la liquiditat fins a més de 12 milions d’euros i els llocs de feina de 96 a 161.

Després de la nova presentació d’ofertes, en segona posició ha quedat la mallorquina Nova Mallorca Inversions SL, que tot i mantenir fins a 20 llocs més dins la plantilla total de Majorica, es queda lluny dels doblers posats damunt la taula per Majolaperla per assumir els deutes, l’estalvi de costos laborals i la liquiditat (8,7 milions), amb un superàvit total de 57.263,53 euros, pels més de 3,3 milions de l’empresa de l’accionista de les multinacionals Carrefour o Dia.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad