La propietat aixeca paret cansada de brutor i intents d’entrada

La imatge

 

Finalment i després d’anys d’haver d’aguantar la brutor i l’incivisme d’alguns veïnats, la propietat de la finca situada a la cantonada entre el carrer des Pou Fondo i Pare Andreu Fernàndez, ha decidit aixecar paret i tapiar l’entrada i algunes finestres rompudes de la planta baixa. I és que a més de la brutícia i les pintades, durant les darreres setmanes van descobrir que els hi havien entrat forçant la porta metàl·lica, tot i les reixes preexistents. Aquesta antiga zona comercial és encara, i després de més de 30 anys de decadència, la més degradada del poble…

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad