La propietat aixeca paret cansada de brutor i intents d’entrada

La imatge

 

Finalment i després d’anys d’haver d’aguantar la brutor i l’incivisme d’alguns veïnats, la propietat de la finca situada a la cantonada entre el carrer des Pou Fondo i Pare Andreu Fernàndez, ha decidit aixecar paret i tapiar l’entrada i algunes finestres rompudes de la planta baixa. I és que a més de la brutícia i les pintades, durant les darreres setmanes van descobrir que els hi havien entrat forçant la porta metàl·lica, tot i les reixes preexistents. Aquesta antiga zona comercial és encara, i després de més de 30 anys de decadència, la més degradada del poble…

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad