Ja es pot pagar a les zones blaves del municipi a través d’una app

Els ciutadans que aparquin a la zona ORA de Manacor i Porto Cristo ja poden fer servir l’app EasyPark 

A partir d’aquesta setmana, els ciutadans que aparquin a la zona blava de Manacor i les zones blava i carabassa de Porto Cristo podran fer el seu pagament mitjançant l’app d’EasyPark. Aquesta possibilitat és fruit de l’autorització que ha concedit l’empresa pública de serveis SAM a EasyPark per operar al municipi, una aplicació que permet els ciutadans pagar el tiquet de l’ORA des dels dispositius electrònics sense haver de desplaçar-se fins als parquímetres. 

Així mateix, aquesta aplicació permet obrir el mapa i confirmar on s’ha aparcat el vehicle, triar el temps que es vol pagar, així com pagar només pel temps exacte que el vehicle ha estat estacionat. L’aplicació té informació sobre quin és l’horari de cada zona regulada i el seu temps màxim. 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad