Els Cossiers tornen a ballar més d’un any després

La imatge

 

Després d’un any en blanc forçat per les restriccions sanitàries, els Cossiers de Manacor van tornar a lluir aquest diumenge capvespre les seves millors gales i van omplir de color i coreografies la parròquia dels Dolors de Manacor, com és tradició el dia de Sant Crist. Un retorn molt esperat que tindrà continuïtat aquest divendres durant tota l’horabaixa i abans de el pregó de Fires i Festes al parc municipal, i que enguany anirà a càrrec de la exsecretatia de batlia, Nena Perelló.

Durant aquest divendres 28 de maig, els Cossiers ballaran a quatre llocs diferents: a les 18,30 hores a l’exterior de l’Escola Municipal de Mallorquí, al col·legi Simó Ballester a les 19,10, a l’escola Es Canyar a les 19,50 i, finalment, abans del pregó a les 20,30 hores.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad