Els Cossiers tornen a ballar més d’un any després

La imatge

 

Després d’un any en blanc forçat per les restriccions sanitàries, els Cossiers de Manacor van tornar a lluir aquest diumenge capvespre les seves millors gales i van omplir de color i coreografies la parròquia dels Dolors de Manacor, com és tradició el dia de Sant Crist. Un retorn molt esperat que tindrà continuïtat aquest divendres durant tota l’horabaixa i abans de el pregó de Fires i Festes al parc municipal, i que enguany anirà a càrrec de la exsecretatia de batlia, Nena Perelló.

Durant aquest divendres 28 de maig, els Cossiers ballaran a quatre llocs diferents: a les 18,30 hores a l’exterior de l’Escola Municipal de Mallorquí, al col·legi Simó Ballester a les 19,10, a l’escola Es Canyar a les 19,50 i, finalment, abans del pregó a les 20,30 hores.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad