Madreperla rep ajuts del Consell per promocionar les perles de Mallorca

La voluntat de les dues parts és mantenir la col·laboració aquest 2021 i tenir presència a les fires més importants del sector (Madrid, Milà, París, Hong Kong, Las Vegas i Miami)

 

El conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, acompanyat del batle de Manacor, Miquel Oliver, han visitat avui l’empresa Madreperla, que treballa la producció de perles de Mallorca i ha rebut un ajut econòmic del Consell per a les seves actuacions de promoció exterior de 2019 i 2020.

La Direcció Insular de Promoció Econòmica, a través de la convocatòria anual de subvencions per a l’impuls del producte de Mallorca, beneficia empreses locals com Madreperla. Amb la seva presència a les fires més importants del món de disseny, joieria i bijuteria (Madrid, Milà, París, Hong Kong, Las Vegas i Miami), aquesta microempresa promociona les perles de Mallorca, producte emblemàtic de l’illa. A més, tots els seus articles es serveixen amb una etiqueta i una garantia de perles fetes a Manacor. 

La voluntat de les dues parts és mantenir la col·laboració aquest 2021. Concretament, les subvencions de Promoció Econòmica podran beneficiar la posada en marxa del comerç en línia de Madreperla i la renovació de la imatge corporativa.

Paral·lelament, aquesta microempresa ha aprofitat l’aturada de l’activitat econòmica per mor de la covid-19 per renovar les seves instal·lacions  a Manacor i preparar-les per poder mostrar el procés de fabricació de les perles. De fet, la seva tècnica de producció de les perles de Mallorca es basa en un vidre opalí de fabricació especial. D’aquest vidre s’obté el nucli de la perla, que després és immers en un esmalt especial que n’assegura la luminescència, el color i la resistència. 

El producte més rellevant i diferenciador de Madreperla és la perla barroca, que es fabrica de manera totalment artesanal, ja que es fa a mà i una a una, a diferència de la perla llisa que té un procés de fabricació mecanitza

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad