La Policia Local deté dos menors autors de diversos robatoris a Porto Cristo

La Policia Local de Manacor va detenir la nit d’aquest diumenge 24 de maig dos menors autors d’almenys tres robatoris amb força a Porto Cristo. Es tracta de dos individus que la Policia ja ha identificat i que varen ser traslladats a l’Hospital de Manacor perquè se’ls tractassin els talls que tenien a les mans per haver romput vidres per accedir a diversos habitatges.

La Policia Local va rebre aquest diumenge a les 20.53 h. una telefonada d’una central d’alarmes advertint d’un robatori a un habitatge del carrer Galeó de Porto Cristo. Quatre agents de la Policia Local de Manacor i dos de la Policia Nacional, que havien rebut un altre avís de robatori en un altre carrer de Porto Cristo, es varen desplaçar al lloc dels fets i varen fer una inspecció ocular a l’habitatge, on ja no trobaren ningú.

A les 23.10 h la Policia Local va rebre un nou avís de robatori al carrer Joan Amer i aquesta vegada els agents ja comptaren amb una possible identificació dels autors, ja que se’ls facilitaren els trets i la roba que duien. La Policia Local s’hi desplaçà i com que no trobaren ningú dins l’habitatge varen realitzar una batuda per la zona. Va ser aleshores quan varen advertir dos individus que quan varen veure arribar els agents varen emprendre la fugida per diversos carrers de la localitat costanera.

Els policies que perseguien els sospitosos varen rebre reforços de dos agents i un oficial, que es desplaçaren a Porto Cristo des de Manacor i pel camí aconseguiren interceptar un dels dos menors, que en veure’s sorprès tirà un ganivet de carnisser d’uns 40 centímetres davall un vehicle. L’altre individu va ser interceptat prop del Baviera, a la carretera entre Porto Cristo i Manacor.

Tots dos varen ser detinguts i traslladats a les dependències de la Policia Nacional de Manacor, on es va comunicar a la Policia Local de Manacor que els detinguts també eren els presumptes autors d’un robatori amb força perpetrat a un supermercat.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad