Mor na Tonina, símbol santantonier del municipi

L’estimada somera santantoniera, molt coneguda a Porto Cristo i Manacor, ha passat a millor vida

 

Na Tonina, l’emblemàtica somera que cada Sant Antoni trescava mudada els carrers del municipi enmig de tonades de festa, ha mort aquesta setmana a la finca macianera on era ben cuidada. Acaba així més d’una dècada del que ha arribat a ser un dels símbols més estimats pels manacorins en dia de foguerons.

“Ens dol comunicar-vos que na Tonina, la nostra estimada somera santantoniera, ha passat a millor vida. Volem donar les gràcies a tots els que l’heu gaudida i estimada, a tots els que l’heu acompanyada i heu glosat i cantat al seu costat, tant per Porto Cristo com per Manacor”, expliquen els qui cada any la treien a trescar entre guitarres i ximbombes.Agraïr també a la família que n’ha tengut cura durant tants anys a una finca macianera, on na Tonina ha viscut lliure, estimada i tranquil·la”.

Visca Na Tonina. Visca Sant Antoni.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad