Mor na Tonina, símbol santantonier del municipi

L’estimada somera santantoniera, molt coneguda a Porto Cristo i Manacor, ha passat a millor vida

 

Na Tonina, l’emblemàtica somera que cada Sant Antoni trescava mudada els carrers del municipi enmig de tonades de festa, ha mort aquesta setmana a la finca macianera on era ben cuidada. Acaba així més d’una dècada del que ha arribat a ser un dels símbols més estimats pels manacorins en dia de foguerons.

“Ens dol comunicar-vos que na Tonina, la nostra estimada somera santantoniera, ha passat a millor vida. Volem donar les gràcies a tots els que l’heu gaudida i estimada, a tots els que l’heu acompanyada i heu glosat i cantat al seu costat, tant per Porto Cristo com per Manacor”, expliquen els qui cada any la treien a trescar entre guitarres i ximbombes.Agraïr també a la família que n’ha tengut cura durant tants anys a una finca macianera, on na Tonina ha viscut lliure, estimada i tranquil·la”.

Visca Na Tonina. Visca Sant Antoni.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad