L’hospital de Manacor ja no té cap ingressat per Covid

Després de gairebé un any de pujades i baixades

 

L’hospital de Manacor s’ha quedat sense cap ingressat, ni a planta ni a UCI, per Covid-19. Una circumstància que no passava des de fa prop d’un any quan, durant l’estiu passat també va buidar la tercera planta i la Unitat de Cures Intensives d’afectats per coronavirus. Una gran notícia que reafirma l’eficàcia de les mesures preses fins ara i la lenta administració de les vacunes a la zona d’afectació de la comarca de Llevant i l’àrea d’influència del Sector Sanitari del que l’hospital manacorí n’és referència.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad