L’hospital de Manacor ja no té cap ingressat per Covid

Després de gairebé un any de pujades i baixades

 

L’hospital de Manacor s’ha quedat sense cap ingressat, ni a planta ni a UCI, per Covid-19. Una circumstància que no passava des de fa prop d’un any quan, durant l’estiu passat també va buidar la tercera planta i la Unitat de Cures Intensives d’afectats per coronavirus. Una gran notícia que reafirma l’eficàcia de les mesures preses fins ara i la lenta administració de les vacunes a la zona d’afectació de la comarca de Llevant i l’àrea d’influència del Sector Sanitari del que l’hospital manacorí n’és referència.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad