Les lletres d’Orquídea: rovellades i en perill de caure

La imatge

 

Tal volta molts no ho hagin percebut o no estiguin acostumats a aixecar la mirada quan caminen per Manacor. Però el rètol que corona l’antic edifici de la fábrica i tenda de Perlas Orquídea, situat a la plaça Ramon Llull, no està en les millors condicions.

Els ferros que aguanten les grans lletres del logotip estan rovellats i amb una absènsia de manteniment que fins i tot podria posar en perill la seguretat de les milers de persones que cada dia entren a comprar al conegut supermercat que hi ha a la planta baixa. Fins i tot, a simple vista, es pot veure com alguna de les lletres vermelles s’han desprès de la carcassa de manera preocupant i ja en manquen trossos.

Cal recordar que fa ja 26 anys que la perlera es va mudar de Manacor a Montuïri; gairebé els mateixos que es va dur a terme la reforma integral de l’edifici, ara ocupat majoritàriament per oficines i negocis. L’únic vestigi que es va deixar fou l’emblemàtic rètol, que encara dóna nom popular a l’immoble.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad