Les lletres d’Orquídea: rovellades i en perill de caure

La imatge

 

Tal volta molts no ho hagin percebut o no estiguin acostumats a aixecar la mirada quan caminen per Manacor. Però el rètol que corona l’antic edifici de la fábrica i tenda de Perlas Orquídea, situat a la plaça Ramon Llull, no està en les millors condicions.

Els ferros que aguanten les grans lletres del logotip estan rovellats i amb una absènsia de manteniment que fins i tot podria posar en perill la seguretat de les milers de persones que cada dia entren a comprar al conegut supermercat que hi ha a la planta baixa. Fins i tot, a simple vista, es pot veure com alguna de les lletres vermelles s’han desprès de la carcassa de manera preocupant i ja en manquen trossos.

Cal recordar que fa ja 26 anys que la perlera es va mudar de Manacor a Montuïri; gairebé els mateixos que es va dur a terme la reforma integral de l’edifici, ara ocupat majoritàriament per oficines i negocis. L’únic vestigi que es va deixar fou l’emblemàtic rètol, que encara dóna nom popular a l’immoble.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad