La brigada comença a condicionar la zona costanera per la temporada turística

Aquesta setmana es duen a terme obres de millora d’un tram de voravia a Cala Mendia 

 

La brigada municipal de l’Ajuntament de Manacor du a terme obres de condicionament a la zona costanera del municipi. Aquesta setmana la brigada s’ha centrat en el condicionament d’un tram de voravia del carrer Carles I de Cala Mendia, que es trobava en mal estat degut a les destrosses provocades per les arrels dels pins. Les tasques varen començar aquest dilluns i es preveu que finalitzin divendres, en coordinació amb l’obertura de la zona hotelera i dels serveis turístics complementaris de Cala Mendia. 

Els delegats de Serveis Generals, Carles Grimalt, i el de Zona Costanera, Sebastià Nadal, han visitat les obres, acompanyats pel cap de la brigada, Pere Antoni Pérez, i han agraït la tasca dels operaris municipals. 

«Aquesta actuació pretén oferir una imatge de qualitat a residents i visitants, en una de les zones turístiques més importants del municipi», ha assegurat Carles Grimalt. 

Amb l’obertura dels establiments hotelers i els serveis turístics complementaris es posa de manifest l’arrencada del sector després del difícil any que es deixa enrere. Per part de l’Ajuntament de Manacor es col·labora estretament per millorar els espais públics de les zones turístiques amb la finalitat d’oferir una bona carta de presentació als residents i als turistes que visitaran el municipi durant els propers mesos. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad