Torna el taller de guió cinematogràfic amb Michel Gaztambide

El Cinemaclub 39 Escalons torna a dur al guionista de pel·lícules com ‘La caja 507’ o ‘No habrá paz para los malvados’ a Manacor

 

El Cinemaclub 39 Escalons de Manacor ha confirmat que aquest estiu hi tornarà a haver una nova edició de ‘La cuina del guionista’, el taller de guió cinematogràfic amb Michel Gaztambide, guionista basc nascut a França i que ha treballat amb molts dels grans directors estatals. Des de Félix Rotaeta (Chatarra, 1991), Julio Medem (Vacas, 1992), Jaime Rosales, (Petra, 2018), Mariano Barroso (La linea invisible, 2020), Jaume Balagueró (Way down, 2021), etc.

Encara que els majors reconeixements provenguin de la seva feina amb Enrique Urbizu, amb qui ha format un dels tàndems més personals i sòlids de l’actual cinema espanyol, amb pel·lícules com La caja 507 (2002), La vida mancha (2003), No habrá paz para los malvados (2011, Goya al Millor Guió Original) i sèries de televisió com Gigantes (2018/19) i Libertad (2021).

Gaztambide tornarà aquest estiu a Manacor per a realitzar el taller que, de forma bianual, organitza 39 Escalons a la Institució Pública Antoni Maria Alcover, amb la col·laboració del departament de Cultura de l’ajuntament de Manacor. “Totes les persones que han participat a les edicions passades saben bé que, molt més que un taller per a trobar les pròpies eines per a escriure cinema, La cuina del guionista és una experiència per a recordar tota la vida”, expliquen des del cinemaclub manacorí.

Aquesta activitat tindrà una durada de 20 hores i es realitzarà els capvespres dels dies 5, 6, 7, 8 i 9 de juliol. Durant les properes setmanes hi haurà més informació.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad