“La gestió econòmica de l’equip de govern és un autèntic despropòsit”, diu el PP

El grup municipal popular critica que el govern local no hagi convidat cap empresa manacorina per netejar les platges amb tractor

 

“La gestió econòmica de l’equip de govern municipal és un autèntic despropòsit”, comença dient la portaveu del PP local, Maria Antònia Sansó, referint-se a la recent municipalització de la gestió de les platges per part de l’equip de govern. “Una nova incongruència en el serial que posa de relleu que els gestors municipals només saben improvisar”. 

“Manifesta, l’equip de govern, necessitat de disposar d’hores de tractor per netejar els arenals. Ho fa mitjançant un contracte menor (per valor de 15.000 euros + IVA) en el que convida a tres empreses a participar-hi. Però cap de les tres empreses són de Manacor. Si bé és cert que no es pot privar cap empresa (ubicada en qualsevol indret d’Europa) a participar de concursos públics, no és el mateix en el cas d’una convidada per contracte menor”, critica el grup popular. 

“Una convidada és precisament això, que és el mateix Ajuntament qui es dirigeix a les empreses que desitja a participar de l’esmentat procés. Des del Consistori no es va convidar a ningú de Manacor. No disposem de tractoristes al nostre municipi? No hi ha empreses que puguin fer la neteja dels arenals?. A més, i molt important, en les reunions mantingudes en el conegut com a “gabinet de crisis”, just començat el toc de queda; totes les formacions polítiques vam acordar (a instàncies del Partit Popular) que en la mesura legal possible, s’intentaria que les feines encarregades per l’Ajuntament quedessin a Manacor. Per tant, allò moralment correcte seria convidar empreses de Manacor, no de fora”, diu Sansó. 

“Des del Partit Popular ens resulta molt mal d’entendre que des del mateix consistori i tenint l’oportunitat de fer-ho, no es doni primer l’opció a empreses del municipi. És com tirar-se pedres damunt el seu mateix terrat. Ja en el plenari del mes de febrer, des del Partit Popular vam demanar a l’equip de govern com pensaven procedir en quant a la gestió de les platges. La resposta, com en la majoria de casos, va ser opaca i sense concretar”. 

“A més, no essent suficient aquest despropòsit; acompanyat del dèficit econòmic que suposarà la pèrdua de més de 1,2 milions d’euros en els pròxims tres anys, per la decisió de municipalitzar les platges (tal i com ja vam denunciar des del Partit Popular en una anterior nota de premsa), ara resulta que una empresa pública com és la SAM haurà de subcontractar el servei de tractor a una empresa privada.  És com viure al món a l’inrevés. L’equip de govern no planifica, improvisa, i tot això ens costa una quantitat ingent de diners públics.  Demanam a l’equip de govern que rectifiqui d’immediat i comenci a fer un ús raonat i mesurat del capital municipal”, conclou Sansó. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad