El Petit de Cal Eril torna a Manacor

Serà aquest proper 23 de maig a l’auditori i de la mà de la promotora Nohihatemps

 

Novament l’activa promotora manacorina Nohihatemps torna a engrescar-se i anuncia un nou concert per aquest proper 23 de maig, a les 19,30h a L’Auditori de Manacor. Es tracta de la formació catalana El Petit de Cal Eril, que torna als escenaris coincidint amb la publicació del single Cauen les estrelles, avançament del que serà el seu vuitè disc. El grup format per Joan Pons (guitarra i veu) Jordi Matas (teclat i guitarra) Ildefons Alonso (bateria) Dani Comas (baix elèctric) i Artur Tort (teclats) compareix novament a Mallorca després de dos anys per oferir un concert on repassaran els seus grans èxits i oferiran algunes de les noves cançons de manera exclusiva.  

Les entrades tenen un preu de 16 euros i es ja es poden comprar al Teatre de Manacor, Auditori de Manacor, a la seva pàgina web www.teatredemanacor.cat, o a la de Enviumanacor.cat. Organitza Nohihatemps i sonoritza Audiomosso amb el suport del Teatre de Manacor. 

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad