Bars i comerços il·lusionats amb la nova campanya ‘Manacor Encantat’

Les figures fantàstiques ja creen ambient i atreuen nous clients

 

La capital del Llevant ja s’ha posat el vestit de primavera amb una nova campanya comercial ‘Manacor Encantat’, un món de fantasia i figures fantàstiques que vol atraure nous clients i fer de la ciutat un centre comercial a l’aire lliure. Així, figures fantàstiques com un gegantí home-arbre en plena plaça de sa Bassa, un cavall alat a la plaça Rector Rubí, un gnom al carrer Joan Lliteras i un enorme drac a la plaça Ramon Llull són l’atracció de petits i no tan petits que, mòbil en mà fan fotos a les figures i queden meravellats amb un món que es completarà aquest dilluns amb una fada de sis metres al passeig de Na Camella o un poderós drac a la plaça de ses Verdures. Tot obra d’artistes locals, i amplificat amb espesses tires de colors que adornen carrers i places i una trentena de bolets de metre i mig.

 

Maria Ordinas és una de les comerciants que s’ha mostrat il·lusionada i esperançada amb la iniciativa. «Les figures m’han impressionat. La campanya durarà tot un mes i crec que la gent vindrà a visitar Manacor. Es faran fotos i serà bo tant per a les terrasses com per als comerços», remarca. En la mateixa línia es posiciona Joana Amer: «Aquesta iniciativa ajudarà al fet que la gent surti a passejar i volem pensar que ens ajudarà a sortir d’aquesta». De fet, Amer explica que dijous horabaixa ja es va notar que les figures eren un punt d’atracció, sobretot, de famílies amb nins. «Les terrasses estaven tancades però pel capvespre ja es respirava un altre ambient. Abans a les cinc ja no hi havia ningú», conta Antònia Roig, una de les comerciants a les que «tot el que sigui sortir al carrer», li agrada, «i més ara que hem de cercar la part positiva de les coses. Estam contents perquè l’àrea de Comerç fa molta feina. Esperem poder treure partit d’aquesta campanya». Cati Tous, per la seva banda admet que no entén molt bé la simbologia però està segura que la decoració sí que ajudarà a animar els carrers.

Restauradors com Guillem Cánovas o David Serra també coincideixen que aquesta iniciativa renovarà l’ambient. De fet, admeten que tota iniciativa per dinamitzar és positiu.

Colors Cossiers

Manacor marca el ritme d’iniciatives comercials innovadores. Primer els vals, després la campanya nadalenca i ara aquesta ruta de fantasia per punts emblemàtics. La regidora de Comerç, Maria Antònia Truyols, remarca que el projecte té com a objectiu la dinamització del comerç local. “Després de mesos de foscor, és hora de vestir Manacor de colors. Són els colors típics dels nostres Cossiers”.

“Les figures encantades i la ruta a seguir, poden atraure visitants. De fet, en xarxes ja s’ha llançat un vídeo convidant a visitar la capital del Llevant”. Truyols sent orgull que Manacor, comercialment parlant, vagi un pas per davant. “Els vals van ser tot un èxit. Es van injectar 800.000 euros però el resultat final va ser que van circular per Manacor 1,2 milions. Esperem que aquesta nova campanya també ho sigui”, desitja la responsable de Comerç que admet que el confinament del novembre sí que ha pogut influir a l’hora que el seu equip tirés de creativitat i apostés per iniciatives innovadores.

També cal recordar que en el marc d’aquesta campanya de ‘Manacor Encantat’, se celebrarà una fira d’estocs el cap de setmana del 29 i 30 de maig, sempre sota les mesures de seguretat pertinents.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad