Una gran foto de Mateu Bennàssar pel paritori de l’hospital

Coincidint amb la celebració del Dia Mundial de la Matrona, el servei de Paritori ha rebut una donació molt especial
El fotògraf felanitxer Mateu Bennàssar ha donat una fotografia de grans dimensions al servei de Paritori de l’Hospital de Manacor. La directora gerent, Catalina Vadell, acompanya per la cap d’Infermeria, Francesca Rosa Rosal i la subdirectora de Gestió, Joana Vidal, així com una representació de professionals han agraït la cessió que ja es troba penjada a la sala d’espera del paritori.
Cal recordar que avui es celebra el Dia Internacional de la Matrona, declarat per l’ONU amb l’objectiu de valorar i reconèixer el valor de les llevadores en el moment d’atendre les dones embarassades i el posterior naixement dels nadons. Les matrones estan preparades per a proporcionar gairebé tots els serveis relacionats amb l’embaràs i el part.
Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad