S’Agrícola dedica una sala a Riera Ferrari en el quart aniversari de la seva mort

Mostrarà, de forma permanent, varies obres de l’artista manacorí propietat algunes dels hereus i altres del fons pictòric de l’associació cultural

 

Quan es compleix el quart aniversari de la mort de l’il·lustre pintor i soci de s’Agrícola, Joan Riera Ferrari, l’associació cultural inaugurarà una sala amb el nom. “La seva darrera exposició a s’Agrícola fou el gener de 2016. Poc després la seva malaltia el va anar apartant poc a poc de l’activitat social fins que el dijous dia 4 de maig de 2017, Manacor es despertava amb la trista noticia de la seva mort”.

“Per part de s’Agrícola, estam a l’espera que la situació actual millori per poder inaugurar la Sala Riera Ferrari, que hem habilitat a la segona planta i que mostrarà de forma permanent, varies obres de l’artista manacorí propietat algunes dels hereus i altres del fons pictòric de s’Agrícola”. A la fotografia podem veure una de les obres que seran exposades: una composició que va fer emprant una porta vella que hi havia al sotil de s’Agrícola. Es tracta d’una obra de 2013 que formava part de la seva col·lecció privada i que els hereus han donat. És un homenatge a totes aquelles persones estimades per l’artista que varen morir l’any 1996, entre les que es trobava la seva mare.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad