S’Agrícola dedica una sala a Riera Ferrari en el quart aniversari de la seva mort

Mostrarà, de forma permanent, varies obres de l’artista manacorí propietat algunes dels hereus i altres del fons pictòric de l’associació cultural

 

Quan es compleix el quart aniversari de la mort de l’il·lustre pintor i soci de s’Agrícola, Joan Riera Ferrari, l’associació cultural inaugurarà una sala amb el nom. “La seva darrera exposició a s’Agrícola fou el gener de 2016. Poc després la seva malaltia el va anar apartant poc a poc de l’activitat social fins que el dijous dia 4 de maig de 2017, Manacor es despertava amb la trista noticia de la seva mort”.

“Per part de s’Agrícola, estam a l’espera que la situació actual millori per poder inaugurar la Sala Riera Ferrari, que hem habilitat a la segona planta i que mostrarà de forma permanent, varies obres de l’artista manacorí propietat algunes dels hereus i altres del fons pictòric de s’Agrícola”. A la fotografia podem veure una de les obres que seran exposades: una composició que va fer emprant una porta vella que hi havia al sotil de s’Agrícola. Es tracta d’una obra de 2013 que formava part de la seva col·lecció privada i que els hereus han donat. És un homenatge a totes aquelles persones estimades per l’artista que varen morir l’any 1996, entre les que es trobava la seva mare.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad