L’Ajuntament contracta 39 treballadors nous del SOIB

El programa s’adreça a persones desocupades per causa de la crisi de la COVID-19, a joves menors de 30 anys i a persones desocupades de llarga durada

 

L’Ajuntament de Manacor ha contractat trenta-tres treballadors del programa SOIB Reactiva, un programa de contractació pública adreçada a Ajuntaments i Consells Insulars. Els treballadors s’han incorporat aquest dimarts amb contractes de quatre mesos de durada. El batle de Manacor, Miquel Oliver, acompanyat de la directora de l’Oficina del SOIB de Manacor, Catalina Font, i de la delegada de Desenvolupament Local, Núria Hinojosa, han donat la benvinguda als nous treballadors municipals en un acte que s’ha celebrat a l’auditori del Conservatori municipal de Música de Manacor.

El batle, Miquel Oliver, ha destacat la importància de la feina d’aquestes persones que amb la seva feina des d’avui comencen a “millorar els serveis municipals” alhora que els ha emplaçat a “anar amb la cara ben alta perquè posareu el vostre petit gra d’arena per fer, amb la feina de tots, un Manacor millor”. Per la seva banda, la delegada de Desenvolupament Local, Núria Hinojosa, ha assegurat que la selecció de personal “està feta i pensada per cobrir les necessitats del municipi”, el que “afegeix valor a aquest programa d’ocupació”. La directora de l’Oficina del SOIB de Manacor, Catalina Font ha insistit que el SOIB Reactiva és “una eina que contribuirà a la reactivació econòmica del municipi i a la requalificació professional de les persones contractades”.

Pel que fa als perfils professionals dels treballadors que s’incorporen en aquest segon torn del programa SOIB Reactiva, es tracta de xofers, peons de manteniment, oficials de manteniment, informadors ambientals, una geògrafa, una historiadora de l’art i una auxiliar administrativa. Desenvoluparan les seves tasques als departaments de Serveis Generals, Esports, Educació, Urbanisme i Medi Ambient.

El programa SOIB Reactiva s’adreça a persones desocupades per causa de la crisi econòmica provocada per la Covid-19, a joves menors de 30 anys a l’atur i a persones desocupades de llarga durada, amb l’objectiu de mantenir les seves habilitats competencials i facilitar la seva requalificació professional. El programa esta cofinançat amb fons del Fons Social Europeu en el marc dels Programes d’Ocupació Juvenil i Regional 2014 – 2020, amb fons provinents de l’Estat a través de la Conferència Sectorial d’Ocupació i Assumptes Laborales, amb fons per afavorir el turisme sostenible a través de la comissió d’Impuls del Turisme Sostenible (ITS), i també del SOIB.

Es tracta del segon torn del programa SOIB Reactiva de l’Ajuntament de Manacor. En el primer torn, l’Ajuntament de Manacor va contractar 56 treballadors, que varen fer feina entre els mesos de desembre de 2020 i abril de 2021. Entre les tasques que dugueren a terme hi ha el manteniment i conservació de les escoles públiques, tenir cura de les instal·lacions esportives, voravies i infraestructures municipals, proporcionar informació sobre la normativa de neteja viària i de recollida selectiva de residus, proporcionar informació sobre la normativa de mobilitat, suport pedagògic als tallers del Museu d’Història, atendre la demanda de tallers lingüístics dels centres educatius, etcètera.

El progama té un pressupost total d’1.260.152 euros, dels que 853.886€ han estat aportats pel SOIB i 153.764€ per l’Ajuntament.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad