Inaugurat a l’hospital un punt per a pacients amb patologies respiratòries

Amparo Romero, cap del Servei de Pneumologia ha destacat que aquest és el primer Punt Inspira de l’àrea sanitària de Llevant. La nova consulta està situada al vestíbul del centre hospitalari i es converteix en el quart que VitalAire inaugura a les Balears

 

L’hospital comarcal de Manacor ha inaugurat un nou Punt Inspira (amb la col·laboració de VitalAire) de teràpies respiratòries domiciliàries de Air Liquidi Healthcare España. En paraules de la cap del servei, Amparo Romero, que estava acompanyada pel seu equip: “aquesta inauguració és molt important perquè és el primer Punt Inspira de l’àrea sanitària del Llevant. Ens permetrà una millora en la gestió i qualitat assistencial, així com la possibilitat de participar en projectes de recerca de manera conjunta amb els hospitals que integren el nostre sector sanitari”.

Els Punts Inspira són espais assistencials orientats a l’atenció especialitzada de pacients amb patologies respiratòries. Gràcies a aquesta nova consulta, els pacients amb malalties cròniques com a apnea de la son o Malaltia Pulmonar Obstructiva Crònica (EPOC) podran rebre una atenció personalitzada i individualitzada, amb l’objectiu de millorar la seva qualitat de vida i la seva adherència al tractament.

Amb aquest, ja són quatre els Punts Inspira que hi ha a Illes, sumant-se als dos de Son LLàtzer, i el de ciutadella. Gràcies a aquest conjunt de centres, la companyia tràfic al voltant de 11.000 pacients a les Illes des de fa més de 15 anys. D’ells, el 30% corresponen a l’àrea sanitària del Llevant.

A través dels Punts Inspira, els pacients poden portar un seguiment més exhaustiu i especialitzat de les seves malalties respiratòries,de manera pròxima i coordinada amb els serveis de pneumologia, la qual cosa els ajuda a ser més constants en el seu tractament i a comprendre en profunditat la seva patologia.

Aquesta obertura consolida la presència de VitalAire en l’àmbit hospitalari i se suma a la xarxa de més de 140 Punts Inspira que la companyia té distribuïts actualment en diferents hospitals del país, que funcionen com a punt de coordinació entre pacients, pneumòlegs i VitalAire.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad