Reunió de les presidentes del Govern i Consell amb professionals de la fusta

Les empreses manacorines de fabricació de mobles, entre d’altres, en podran ser beneficiàries

La presidenta del Govern, Francina Armengol, va mantenir ahir horabaixa a Manacor una reunió amb diferents representants del sector de la fusta per conèixer la realitat del sector i explicar les novetats de la futura convocatòria d’ajudes finançades amb el fons estatal de 855 milions d’euros. “És una indústria tradicional i molt arrelada a la nostra comunitat autònoma i de manera especial a Manacor”.”Era important tenir aquesta trobada, com estam fent amb diferents sectors de les illes, per saber com estan encarant la situació actual i per explicar-los aquestes ajudes”, ha dit la presidenta. A més a més, ha destacat que aquesta serà una convocatòria a la qual podran accedir i així “garantir estabilitat a moltes empreses i llocs d’ocupació d’una indústria que consideram estratègica”.

Així mateix, la presidenta del Consell Insular de Mallorca, Catalina Cladera, va deixar veure la seva satisfacció perquè “el sector pugui ser inclòs a la convocatòria de les ajudes estatals”. A més, ha destacat la importància que “totes les institucions continuem ajudant el teixit productiu de Mallorca i contribuint perquè les ajudes arribin al màxim possible de sectors i empreses per així mantenir els llocs de feina”. Per la seva banda, el batle de Manacor, Miquel Oliver, ha dit que “estam satisfets per un col·lectiu que és important per a Manacor i per a Mallorca, ja que el sector productiu també s’ha de tenir molt present”.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad