Reunió de les presidentes del Govern i Consell amb professionals de la fusta

Les empreses manacorines de fabricació de mobles, entre d’altres, en podran ser beneficiàries

La presidenta del Govern, Francina Armengol, va mantenir ahir horabaixa a Manacor una reunió amb diferents representants del sector de la fusta per conèixer la realitat del sector i explicar les novetats de la futura convocatòria d’ajudes finançades amb el fons estatal de 855 milions d’euros. “És una indústria tradicional i molt arrelada a la nostra comunitat autònoma i de manera especial a Manacor”.”Era important tenir aquesta trobada, com estam fent amb diferents sectors de les illes, per saber com estan encarant la situació actual i per explicar-los aquestes ajudes”, ha dit la presidenta. A més a més, ha destacat que aquesta serà una convocatòria a la qual podran accedir i així “garantir estabilitat a moltes empreses i llocs d’ocupació d’una indústria que consideram estratègica”.

Així mateix, la presidenta del Consell Insular de Mallorca, Catalina Cladera, va deixar veure la seva satisfacció perquè “el sector pugui ser inclòs a la convocatòria de les ajudes estatals”. A més, ha destacat la importància que “totes les institucions continuem ajudant el teixit productiu de Mallorca i contribuint perquè les ajudes arribin al màxim possible de sectors i empreses per així mantenir els llocs de feina”. Per la seva banda, el batle de Manacor, Miquel Oliver, ha dit que “estam satisfets per un col·lectiu que és important per a Manacor i per a Mallorca, ja que el sector productiu també s’ha de tenir molt present”.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad