Problemes d’escopitades a Baix des Cós

La imatge

 

Qualque cosa passa a l’avinguda Baix des Cós, quan una serie de negocis han hagut d’aferrar a les seves façanes uns petits rètols prohibint escopir. Així com sona. educadament i en castellà. No sabem qui o quines persones es dediquen a anar tirant fleumes per la vovavia o pels mostradors de la zona, ni amb quina freqüència ho fan. El que és ben cert és que hi ha d’haver qualque problema d’higiene pública i d’incivisme que cal controlar.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad