L’administrador concursal ratifica Majolaperla com a nova propietària de Majorica

Finalment l’administrador concursal, Fernando Martínez Sanz, no ha fet cas a les pressions dels sindicats i el comité d’empresa i ha ratificat dvant el jutge la seva decisió presa fa unes setmanes, que donava per guanyadora de la subhasta a la francesa Majolaperla SLU, propietat de Gregorie Agustin Bontoux-Halley, un dels principals accionistes de la multinacional Carrefour.

L’accionista de Carrefour i DIA, el francès Gregorie Agustin Bontoux-Halley, va oferir 9,7 milions d’euros (dels quals 6 són d’aportació directa) a través de Majolaperla SLU, el millor projecte de viabilitat d’entre les cinc presentats als jutjats de Palma. I així ho va fer constar Martínez Sanz a l’informe, on explicava en paràmetres que el valor de l’oferta és positiva en 2,2 milions, bastant per davant de la resta.

En canvi el principal obstacle que hi veia el comité d’empresa i que els va dur a protestar fa una setmana davant la fàbrica de Manacor, és només es vol quedar 96 dels 275 treballadors actuals, encara que podrien ser més vista la bona voluntat de l’empresa de capital francès, que també ha promès deixar obertes la fàbrica i la tenda de Manacor. Un fet, el dels llocs de feina, que l’administrador concursal no considera un problema, ja que en base a l’aportació econòmica de Majolaperla es podrien pagar les indemnitzacions dels treballadors que haurien de sortir del nou projecte.
Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad