Portes obertes virtuals pels centres educatius del municipi

El procés d’admissió de sol·licituds d’infants de 3 anys i de les noves places de Primària, ESO i Educació Especial estarà obert entre el 3 i el 14 de maig. Aquí en teniu l’enllaç

 

L’Ajuntament de Manacor torna a oferir un servei de portes obertes de les escoles públiques i concertades del municipi per facilitar la informació als ciutadans de cara al nou període d’escolarització. El proper dilluns dia 3 de maig s’inicia el termini per a realitzar el tràmit d’admissió per als infants que enguany compleixen tres anys i també per a aquells que han d’accedir a una nova plaça als nivells d’Educació Primària, ESO i Educació Especial. 

Així, la web impulsada pel departament d’Educació de l’Ajuntament de Manacor www.triaelteucentre.cat ofereix unes jornades de portes obertes virtuals amb l’objectiu de proporcionar tota la informació necessària a les famílies per a realitzar les inscripcions. 

El període d’admissió de sol·licituds comença dia 3 de maig i estarà obert fins dia 14 de maig. A la pàgina web s’hi pot trobar informació sobre els centres d’educació infantil i d’educació de 3 a 12/16 anys de tot el municipi, com són el CP Es Canyar, el CEIP Jaume Vidal i Alcover, el CC La Salle, el CEIP Mestre Pere Garau (Son Macià), el CEIP Molí d’en Xema, el CC Puresa de Maria, l’EI Sa Graduada, el CC Sant Francesc d’Assís, el CC Sant Vicenç de Paül, el CEIP Sa Torre, el CEIPIEEM Simó Ballester, el CEIP Mitjà de Mar (Porto Cristo), el CEIP Ses Comes (Porto Cristo) i el CEIP Talaiot (s’Illot). 

A la pàgina web, les persones interessades hi poden trobar informació sobre el projecte educatiu de cada centre, així com els horaris i serveis que ofereix, a més de fotografies de les instal·lacions, etcètera. 

www.triaelteucentre.cat es va posar en marxa durant el període d’escolarització del curs 2020-21 en ple confinament domiciliari degut a la COVID-19, amb l’objectiu de facilitar els tràmits i la informació a les famílies de Manacor. Enguany, la informació s’ha actualitzat i s’ha mantingut el servei en línia ja que ha resultat ser una eina profitosa per a la comunitat educativa. «L’experiència viscuda enguany ens ajuda a confiar, i molt, en les professionals de les diferents escoles i centres educatius, que han fet una feina exemplar aconseguint que aquests espais siguin segurs i atractius per als infants. Tots ens hem de donar les gràcies per l’esforç que feim perquè la cosa surti bé, començant per la capacitat d’adaptació dels infants i acabant pel conjunt de famílies que fan que aquests temps siguin el més normal possible», ha assegurat el delegat d’Educació, Mateu Marcé, qui espera que el pròxim curs «comenci de la millor manera possible i que la COVID deixi de tenir el protagonisme que ha tengut fins ara, ja que els vertaders protagonistes són els infants». 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad