Per primera vegada un mallorquí entrenarà a la Premier

El manacorí Xisco Muñoz aconsegueix l’ascens a la primera divisió del futbol anglès amb el Watford

 

El manacorí Xisco Muñoz serà el primer entrenador mallorquí que dirigirà un equip de la Premier League anglesa. Ho farà després que aquest cap de setmana hagi aconseguit que el seu equip, el Watford hagi pogut pujar finalment de categoria en quedar segon classificat de la Championship, només per darrera del Norwich, amb una victòria per la mínima (1-0) contra el Millwall.

Muñoz va agafar l’equip de les ‘abelles’ el passat 21 de desembre de 2020 quan estava en cinquena posició, encara que amb l’objectiu de tornar com més aviat millor a la Premier. El manacorí, després de començar la seva trajectòria com a tècnic al Nàstic de Tarragona com a ajudant de Vicente Moreno, va tornar a Geòrgia , al Dinamo Tbilisi (on havia jugat ja com a davanter i els amb qui va guanyar el títol de lliga.

Un manacorí a l’equip de Sir Elton John

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad