Orquídea obri nova tenda: la guerra perlera continua

La imatge

 

Feia estona que la ‘guerra’ comercial entre les dues perleres més importants de Mallorca no vivia un nou capítol… i només enguany ja en du dos. Si fa uns mesos Orquídea, a través de l’empresa Inversions Cas Germans, va ofertar 7,8 milions d’euros per comprar Majorica (el que fa 30 anys hagués semblat impensable quan la primera sen va haver d’anar a Montuïri), assumint 145 treballadors totals (33 de la fàbrica de Manacor); ara ja ha anunciat que obrirà una nova tenda a la nau buida que hi ha devora el supermercat Aldi, només 50 metres abans que la que Majorica té llogada enfront d’un altre súper, l’HiperCentro.

Les primeres passes i les primeres treballadores de Perlas Orquídea

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad