Orquídea obri nova tenda: la guerra perlera continua

La imatge

 

Feia estona que la ‘guerra’ comercial entre les dues perleres més importants de Mallorca no vivia un nou capítol… i només enguany ja en du dos. Si fa uns mesos Orquídea, a través de l’empresa Inversions Cas Germans, va ofertar 7,8 milions d’euros per comprar Majorica (el que fa 30 anys hagués semblat impensable quan la primera sen va haver d’anar a Montuïri), assumint 145 treballadors totals (33 de la fàbrica de Manacor); ara ja ha anunciat que obrirà una nova tenda a la nau buida que hi ha devora el supermercat Aldi, només 50 metres abans que la que Majorica té llogada enfront d’un altre súper, l’HiperCentro.

Les primeres passes i les primeres treballadores de Perlas Orquídea

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad