10.000 racions de caragols des Cruce pel dia de Sant Marc

La imatge

 

“No mos bastaran 4.000 kilos, n’hi haurem d’afegir més… està tot preparat”, diu Guillem Garí, propietari del restaurant Es Cruce, parlant del gran dia dels caragols a Mallorca. Aquest diumenge, dia de Sant Marc, les cuines vilafranqueres de la carretera de Palma despatxaran més de 5.000 kilos (unes 10.000 racions) d’una recepta fidel a la seva tradició: fonoll i llorer dins un sofregit de ceba i tomàquet. Després s’hi afegeixen diferents tipus de carn per ordre de cocció: costella, carn magra, sobrassada, botifarrons… i allioli. Tot per tenir una bona salut durant tot l’any!.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad