Manacor presenta el primer Festival de Música Antiga

Tendrà lloc entre el 2 i el 23 de maig a l’església del Convent

 

Manacor acollirà el proper mes de maig el I Festival de Música Antiga, organitzat per l’Ajuntament de Manacor. El festival constarà de quatre concerts que es duran a terme al Convent barroc de Sant Vicenç Ferrer, el qual té una acústica molt adequada per a aquest tipus de concerts de música antiga, i comptarà amb intèrprets de primer nivell en l’àmbit musical mallorquí i europeu.

“Els darrers anys el departament de Cultura de l’Ajuntament de Manacor ha intensificat la programació de música clàssica, amb un notable interès per part del públic manacorí. Per això hem cregut oportú fer una passa més i crear un festival especialitzat en música antiga”, ha explicat el delegat de Cultura, Mateu Marcé.

L’objectiu principal del Festival de Música Antiga de Manacor és donar a conèixer la música anterior al període conegut com a Classicisme. Per tant, inclou la música medieval, renaixentista i barroca. El programa d’enguany es centrarà sobretot en la música barroca.

Tots els concerts seran al mes de maig, en diumenge i sempre a la mateixa hora, les 19 h.

El Festival de Música Antiga de Manacor pretenen arribar a públic especialitzat però també al públic general. Els concerts, evidentment, compliran amb la normativa COVID del Govern de les Illes Balears, amb capacitat limitada i inscripció prèvia del públic assistent.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad