Els 56 treballadors del SOIB Reactiva finalitzen les seves tasques

Els contractes municipals han tengut una durada de 4 mesos i actualment s’està fent la selecció per a iniciar una segona fase 

 

Les 56 persones contractades per l’Ajuntament de Manacor mitjançant el programa SOIB Reactiva 2020, un programa de contractació pública adreçada a Ajuntaments i Consells Insulars, ja han finalitzat la seva feina per a la institució municipal després de 4 mesos. El programa SOIB Reactiva s’adreça a persones desocupades a causa econòmica provocada per la Covid-19, joves menors de 30 anys a l’atur i persones desocupades de llarga durada, amb l’objectiu de mantenir les seves habilitats competencials i facilitar la seva requalificació professional. 

L’Ajuntament de Manacor havia contractat 23 places de persones desocupades menors de 30 anys repartides en 10 peons de manteniment, 1 graduat/da en Història/Història de l’Art, 1 graduat/da en Pedagogia, 1 graduat/da en Filologia Catalana, 1 auxiliar administratiu/va, 4 informadors/es ambientals, 2 ambientòlegs/geògrafs, 1 animador/a sociocultural, 1 tècnic comunicació audiovisual i 1 graduat/da educació infantil. Pel que fa a persones desocupades de 30 o més anys, aturades de llarga durada, es varen contractar 10 peons de manteniment i 2 xofers. Finalment, pel que fa a persones desocupades de 30 o més anys, no aturats de llarga durada, es varen contractar 11 peons de manteniment, 2 xofers, 2 informadors/es ambientals, 4 oficials manteniment, 1 graduat/da en arquitectura, 1 graduat/da en Història de l’Art i 1 auxiliar administratiu/va. 

Els seus llocs de feina han estat repartits entre el departament d’Educació i Cultura, Medi Ambient, Comunicacions, Serveis Generals, Esports, Cementiri, Urbanisme, l’Escola Municipal de Mallorquí i el Museu d’Història de Manacor. Entre les tasques que han duit a terme hi ha el manteniment i conservació de les escoles públiques, tenir cura de les instal·lacions esportives, voravies i infraestructures municipals, proporcionar informació sobre la normativa de neteja viària i de recollida selectiva de residus, proporcionar informació sobre la normativa de mobilitat, suport pedagògic als tallers del Museu d’Història, atendre la demanda de tallers lingüístics dels centres educatius, etcètera. 

El progama té un pressupost total d’1.026.142 euros. Els contractes han tengut una durada de 4 mesos i una vegada finalitzat aquest primer torn, actualment està en marxa el procés de selecció per a 32 persones més que també podran ser contractades en el segon torn del programa SOIB Reactiva. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad