La manacorina Cristina Sureda ja és campiona de Mallorca absoluta

La jugadora d’escacs manacorina del club Reis i Dames, Cristina Sureda, amb tan sols 12 anys és va proclamar aquest diumenge campiona de Mallorca absoluta i sub18,  després d’aconseguir quatre victòries i unes taules a la darrera ronda contra la tercera classificada, Marta Antich.

Aquest cap de setmana va acabar el campionat femení 2021 on catorze jugadores de la nostra illa i de totes les edats lluitaren cinc emocionants rondes. Les cinc representants del club manacorí varen deixar un molt bon nivell de joc. Laís Navarro aconseguí el tercer lloc sub18 amb dos punts i mig, seguida de Maria Bonet amb la mateixa puntuació. Lluïsa Viver i Jùlia Mercadal aconseguiren dos punts.

Miquel Sureda, campió de Mallorca sub-18

Aquest diumenge a Campos va acabar el campionat de Mallorca sub18 amb la participació de més de vint jugadors, cinc dels quals de Manacor. Després de les sis rondes, Miquel Sureda es va proclamar nou campió de Mallorca sub18 cedint només unes taules contra el jove Pau Marín. Destacar que tots els jugadors del club quedaren a les vuit primeres posicions. Javier Cisneros va tancar el podi, Pau Marín quart i Daniel James García cinquè, els tres amb els mateixos punts. Amb tres punts va quedar el jugador Julián Nieto.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad