L’Ajuntament ofereix acompanyar i formar a 20 emprenedors

Per a desenvolupar la seva idea de negoci. El programa ‘Activa el teu projecte’ tendrà lloc entre el 27 d’abril i el 10 de juny 

 

L’Ajuntament de Manacor ofereix acompanyament i formació a aquelles persones que volen emprendre el seu negoci. ‘Activa el teu projecte’ és un programa del departament de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Manacor que ofereix suport al disseny i posada en pràctica de les seves idees de negoci mitjançant un diagnòstic d’habilitats i de competències. Amb aquest programa, els emprenedors podran desenvolupar la seva idea i model de negoci gràcies a un acompanyament personalitzat que facilitarà la redacció d’un pla d’acció que els conduirà a transformar la idea inicial en un projecte empresarial amb una viabilitat tècnica i financera analitzada prèviament. 

El programa s’adreça a aquelles persones que tinguin una idea de negoci i potencial per a l’emprenedoria. La capacitat de la primera edició del programa és per a 20 persones. 

El programa tindrà la durada d’un mes. La formació s’estructurarà en el següents mòduls: 

– Diagnòstic i desenvolupament d’habilitats emprenedores. (6 hores)

– Idea de negoci. (4 hores)
– Validació del model de negoci. (4 hores)
– Pla d’acció. (10 hores) 

– Pla d’empresa. (8 hores)
– Tràmits, ajudes i subvencions. (2 hores) – Obligacions fiscals. (4 hores) 

A més d’aquestes sessions, cada participant comptarà amb sessions individuals d’orientació amb un expert en emprenedoria. 

El programa preveu que, al final del procés de formació, cada participant realitzi una exposició del seu projecte davant d’un grup d’experts en emprenedoria, que valoraran el model de negoci exposat i hi podran fer les seves aportacions. 

Així mateix, també realitzaran un procés de seguiment personalitzat de cada projecte mitjançant sessions de mentoria que seran dirigides per Secot, una organització sense afany de lucre que treballa amb voluntaris sèniors professionals, i amb Treball Solidari a través del seu programa Youth Business Spain. 

«La llançadora pretén ser una eina flexible per a adaptar-se a les característiques i circumstàncies de cada idea de negoci o projecte», assegura la delegada de Desenvolupament Local, Núria Hinojosa, qui afegeix que «el seu èxit dependrà del compliment de les fites pactades amb cada emprenedor i que el projecte pugui sobreviure i desenvolupar-se en el mercat més enllà del curt termini». 

El programa es durà a terme a l’Espai Na Camel·la entre el 27 d’abril i el 10 de juny. Les sessions formatives es realitzaran cada dimarts i dimecres de 16 h a 20 h, mentre que les sessions d’orientació poden ser de matí o de capvespre. 

Totes aquelles persones que hi estiguin interessades poden enviar un correu electrònic a aodl@manacor.org i cridar al telèfon 662351742 de 9 h a 14 h. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad