Jornada de portes obertes al ViverBIO d’Estel de Llevant

En el marc de la celebració de la Diada d’Agricultura Ecològica organitzada per APAEMA (Associació de la Producció Agrària Ecològica de Mallorca) aquests dies, Estel de Llevant va acollir aquest dissabte una Jornada de Portes Obertes al seu Viver BIO, situat a Manacor. L’objectiu era apropar els programes i projectes que està desenvolupant l’associació entorn d’aquest viver ecològic.

 

Per poder complir amb totes les mesures necessàries de prevenció i seguretat, es van organitzar diversos torns de visita, en els quals es va explicar als visitants el funcionament del viver i es va mostrar una gran varietat de plantes cultivades en aquest espai, que estan a la venda.

També es va comptar amb la presència de Marc Moll, expert reconegut en planta medicinal i aromàtica, que ha realitzat una formació sobre els beneficis i utilitats d’aquestes plantes. Els assistents també van poder fer un taller pràctic amb planta aromàtica.

Al llarg de la jornada van participar vuitanta persones, que a més de gaudir d’aquesta visita, van conèixer més en profunditat la tasca que realitza Estel de Llevant en pro de la salut mental.

L’associació Estel de Llevant treballa des de 1996 a les comarques de Llevant i Migjorn de Mallorca per i amb les persones amb trastorn mental i els seus familiars. Actualment, participen en els seus programes més de 250 persones.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad