Convoquen una concentració de treballadors de Majorica per demà

Volen que el jutge canvii el sentit de la subhasta inicial

 

Els sindicats i comité d’empresa han convocat per demà dimarts una concentració de treballadors de Majorica per intentar influir en la decisió de l’administrador concursal i el jutge del procés de compra-venda de la perlera. Serà al pati de la fàbrica a les 11h. “Serà una concentració i no una manifestació degut a que la situació present fa molt difícil organitzar una manifestació”.

“Vos volem explicar perquè no s’han fet abans i lo important que es fer-la ara”, expliquen els convocants. “Des del primer moment hem tingut el suport tant del Govern Balear com del batle de Manacor i durant aquests mesos hem fet feina plegats”, diuen.

Necessiten la premsa

També expliquen que ara, quan hi ha menys possibilitats de canviar les coses, necessiten el suport de la premsa: “Però ara l’unica manera d’arribar al jutge, apart de les al·legacions, és per la premsa i televisió”. “Estam tots cansats, han estat mesos de moltes reunions, discussions, negociacions… hi ha hagut un poc de tot, però vos podem assegurar que hem fet tot el que ha estat a les nostres mans perquè fos un procés honest, transparent i sempre cercant un equilibri per a tots. Ara vos demanam que ens ajudeu a completar la feina d’aquests darrers mesos”, recorden, abans de convidar a l’acte “a les autoritats locals”.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad