Convoquen una concentració de treballadors de Majorica per demà

Volen que el jutge canvii el sentit de la subhasta inicial

 

Els sindicats i comité d’empresa han convocat per demà dimarts una concentració de treballadors de Majorica per intentar influir en la decisió de l’administrador concursal i el jutge del procés de compra-venda de la perlera. Serà al pati de la fàbrica a les 11h. “Serà una concentració i no una manifestació degut a que la situació present fa molt difícil organitzar una manifestació”.

“Vos volem explicar perquè no s’han fet abans i lo important que es fer-la ara”, expliquen els convocants. “Des del primer moment hem tingut el suport tant del Govern Balear com del batle de Manacor i durant aquests mesos hem fet feina plegats”, diuen.

Necessiten la premsa

També expliquen que ara, quan hi ha menys possibilitats de canviar les coses, necessiten el suport de la premsa: “Però ara l’unica manera d’arribar al jutge, apart de les al·legacions, és per la premsa i televisió”. “Estam tots cansats, han estat mesos de moltes reunions, discussions, negociacions… hi ha hagut un poc de tot, però vos podem assegurar que hem fet tot el que ha estat a les nostres mans perquè fos un procés honest, transparent i sempre cercant un equilibri per a tots. Ara vos demanam que ens ajudeu a completar la feina d’aquests darrers mesos”, recorden, abans de convidar a l’acte “a les autoritats locals”.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad