‘El niño de fuego’, una gran història de superació i dignitat

El proper divendres 30 d’abril, a les 18,30 h al Teatre de Manacor, el Cinemaclub 39 escalons presentarà la projecció de la pel·lícula ‘El niño de fuego’, d’Ignacio Acconcia (Espanya, 2020. 85 min), i que a més comptarà amb la presentació i col·loqui a càrrec del director i Catalina Pascual.
Aleixo Paz va sobreviure a un tràgic accident de tràfic quan només tenia nou anys, encara que en va sortir amb el 90% del cos cremat, fet que va destrossar la seva vida i la de la seva família. A punt de complir els divuit, sense feina ni estudis, viu tancat en la foscor de la seva habitació. Consumit pel dolor i la ràbia, la seva única esperança és escriure cançons per a un públic imaginari. Gràcies al suport incondicional de la seva mare i a la inspiració del seu amic Isaac Real ‘Chaca’, popular cantant de rap i campió de boxa, reunirà la força suficient per a pujar a un escenari i deixar enrere la por de viure.
Ignacio Acconcia (1984) és guionista i director de cinema documental format a l’Escola de Cinema i Audiovisual de Catalunya, ESCAC. També ha realitzat el Màster en Cinema Documental Creatiu de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. Com a guionista ha estat seleccionat per al taller Media/4 Corners per a desenvolupar el guió del llargmetratge ‘350 horas’ (2012).
Com a director ha guanyat diversos premis nacionals i internacionals amb els seus curtmetratges ‘Putas’ (2009) i ‘Don’t forget about me’ (2013). Per a televisió ha escrit i dirigit la sèrie de ficció ‘David mi amigo’ per A3Media. El 2014, va ser un dels codirectors de la pel·lícula ‘Demonstration’, pel·lícula collage filmada sota les directrius de Victor Kossakovsky amb els seus alumnes del Màster en Documental de Creació, del IDEC-Universitat Pompeu Fabra i estrenada al Festival Internacional de Cine Documental d’Amsterdam (IDFA). “El niño de fuego” (2020) és el seu primer llarmetratge i va ser estrenat a la SEMINCI de Valladolid 2020.
Ja podeu aconseguir les vostres entrades a www.teatredemanacor.cat i a la taquilla del Teatre a partir de dia 16 d’abril (aportació de 3 euros).
Organitza: Infància 0 a 3 Manacor, Dones de Llevant, Cinemaclub 39 escalons i Departament de Cultura de l’Ajuntament de Manacor. Amb el suport tècnic del Teatre de Manacor
Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad