Bars de Manacor que no estan d’acord amb la vacunació

La imatge

 

Com en tots els ordres de la vida, sempre hi haurà persones més tendents a les suspicàcies o a una manca de confiança cap a les administracions o els missatges institucionals. A Manacor, és clar, també n’hi ha. De fet al mostrador d’un conegut bar del carrer Major hi han penjat dos cartells en contra de la vacunació massiva per contrarrestar la Covid-19. En un dels dos, a més d’un explícit “No, gracias”, planteja una espècie de conspiració on compara els humans amb rates de laboratori. A l’altre enumera els possibles efectes secundaris i recorda que la vacuna no és obligatòria.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad