Bars de Manacor que no estan d’acord amb la vacunació

La imatge

 

Com en tots els ordres de la vida, sempre hi haurà persones més tendents a les suspicàcies o a una manca de confiança cap a les administracions o els missatges institucionals. A Manacor, és clar, també n’hi ha. De fet al mostrador d’un conegut bar del carrer Major hi han penjat dos cartells en contra de la vacunació massiva per contrarrestar la Covid-19. En un dels dos, a més d’un explícit “No, gracias”, planteja una espècie de conspiració on compara els humans amb rates de laboratori. A l’altre enumera els possibles efectes secundaris i recorda que la vacuna no és obligatòria.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad