Les proves d’accés a la universitat tornaran a ser a Na Capellera

Es confirma que la Selectivitat continuarà a Manacor amb les condicions de l’any passat

 

El consistori ha confirmat que, com ja va passar l’any passat a causa de la pandèmia provocada per la Covid, les proves d’accés a la universitat tornaran a ser al pavelló de Na Capellera de Manacor, cosa que evitarà que molts alumnes de distints municipis puguin fer les proves de Selectivitat sense que s’hagin de desplaçar a Palma.

Enguany la Selectivitat a Manacor (prova PBAU) es durà a terme els dies 7, 8 i 9 de juny al poliesportiu municipal. Com l’any passat (que es va haver d’esperar fins el mes de juliol), l’Ajuntament s’encarregarà d’habilitar els espais, bastir-los de mobiliari (cedit per l’IES Mossèn Alcover), i garantir la seguretat i la higiene durant les proves.

Ara falta que els representants de la Universitat de les Illes Balears, la Conselleria, l’Ajuntament i l’IES Mossèn Alcover tornin a visitar els espais per a ultimar els preparatius. Segons el regidor d’Educació, Mateu Marcé, “la prioritat era que la prova es seguís fent a Manacor i a prop del centre on era habitual”. “La previsió és bàsica per tal de garantir que l’alumnat pugui realitzar la prova amb les garanties d’higiene i benestar adequades”.

La PBAU (prova de batxillerat per a l’accés a la Universitat) és la destinada a atorgar un requisit d’accés a les persones amb el títol de batxiller. La matrícula de la PBAU s’ha de realitzar als centres on s’ha cursat el Batxillerat o el Cicle de Grau Superior. La finalitat és clara, valorar amb caràcter objectiu, la maduresa acadèmica de l’alumnat, així com els coneixements i capacitats adquirides i la capacitat per seguir amb èxit els ensenyaments universitaris oficials de grau.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad