Les proves d’accés a la universitat tornaran a ser a Na Capellera

Es confirma que la Selectivitat continuarà a Manacor amb les condicions de l’any passat

 

El consistori ha confirmat que, com ja va passar l’any passat a causa de la pandèmia provocada per la Covid, les proves d’accés a la universitat tornaran a ser al pavelló de Na Capellera de Manacor, cosa que evitarà que molts alumnes de distints municipis puguin fer les proves de Selectivitat sense que s’hagin de desplaçar a Palma.

Enguany la Selectivitat a Manacor (prova PBAU) es durà a terme els dies 7, 8 i 9 de juny al poliesportiu municipal. Com l’any passat (que es va haver d’esperar fins el mes de juliol), l’Ajuntament s’encarregarà d’habilitar els espais, bastir-los de mobiliari (cedit per l’IES Mossèn Alcover), i garantir la seguretat i la higiene durant les proves.

Ara falta que els representants de la Universitat de les Illes Balears, la Conselleria, l’Ajuntament i l’IES Mossèn Alcover tornin a visitar els espais per a ultimar els preparatius. Segons el regidor d’Educació, Mateu Marcé, “la prioritat era que la prova es seguís fent a Manacor i a prop del centre on era habitual”. “La previsió és bàsica per tal de garantir que l’alumnat pugui realitzar la prova amb les garanties d’higiene i benestar adequades”.

La PBAU (prova de batxillerat per a l’accés a la Universitat) és la destinada a atorgar un requisit d’accés a les persones amb el títol de batxiller. La matrícula de la PBAU s’ha de realitzar als centres on s’ha cursat el Batxillerat o el Cicle de Grau Superior. La finalitat és clara, valorar amb caràcter objectiu, la maduresa acadèmica de l’alumnat, així com els coneixements i capacitats adquirides i la capacitat per seguir amb èxit els ensenyaments universitaris oficials de grau.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad