Coreografia dels alumnes de primer d’ESO del Mossèn Alcover

El video

 

El Departament d’Educació física del Mossèn va organitzar una gran coreografia al pati el dia 31 de març, just abans de les vacances de Pasqua, i que ara ha estat editada i penjada a Youtube. Va ser treballada amb els alumnes de Primer d’ESO a classe, dins el bloc temàtic d’expressió corporal. Una manera més de fer grup i exercitar la coordinació i l’expressió corporal.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad