L’oposició demana la continuïtat del servei de piscina municipal

AIPC-SYS, El Pi i Partit Popular no posen en dubte en dubte “la necessitat que Manacor compti amb més espais culturals, però mai en detriment de serveis municipals com el de la piscina”

 

Després que l’empresa concessionària del servei de piscina municipal de Manacor s’hagi declarat en concurs de creditors i l’equip de govern municipal hagi manifestat que una vegada acabi el procés concursal valorarà la idoneïtat d’aquesta prestació; AIPC-SYS, El Pi i Partit Popular demanem que Manacor segueixi tenint servei de piscina municipal. 

“El fet que des de l’equip de govern es plantegin reconvertir la infraestructura en un espai cultural implicaria, per una banda perdre un servei que consideram imprescindible, i per altra, tapar la cubeta de la piscina”, diuen els tres partits, el que suposaria que “en cas de voler-se recuperar en el futur, els costos serien considerables”. 

“En cap cas posam en dubte la necessitat que Manacor compti amb més espais culturals, però mai en detriment de serveis municipals com el de la piscina”. 

És per aquest motiu que AIPC-SYS, El Pi i Partit Popular han registrat una moció conjunta per ser tractada en el proper plenari municipal; “per tal de garantir la continuïtat de la piscina municipal una vegada finalitzi el procés concursal de l’empresa concessionària”. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad