Adéu definitiu a l’aquari de Porto Cristo

Les màquines ja han començat a demolir l’edifici, que restava abandonat des de 2007

 

Poc a poc del mític Aquari de Mallorca de Porto Cristo ja només en quedaran els records. Aquests dies diverses màquines van tomant, i deixant només estructura i enderrocs, del que un dia va ser l’únic espai per contemplar peixos en captivitat de totes les Balears. En el seu lloc s’hi construirà una promoció de vivendes de luxe.

Encara es poden veure algunes de les peixeres entre els enderrocs

L’emblemàtic edifici, abandonat l’any 2007 passa a la història definitivament. S’acaben així gairebé 50 anys de records i vivències de molts manacorins que durant l’estiu visitaren l’aquari a la recerca de peixos mediterranis i exòtics. Fa ja mesos, pel novembre de 2019, aquesta revista anunciava la venda de la infraestructura per part de Biel Munar, nebot d’uns dels promotors de l’any 1972.

Una vegada tomat i habilitats els terrenys es passarà a la construcció dels habitatges, a una de les zones més tranquiles de Porto Cristo, al carrer que dona al Club Nàutic. Cal recordar que des que va acabar la temporada 2007 l’aquari va començar a ser víctima de la degradació i el vandalisme.

L’aquari de Portocristo es venut dotze anys després de tancar

L’aquari de Porto Cristo serà demolit per fer-hi vivendes

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad