Lleugera pujada d’ingressats per covid, però cap a la UCI

Encara que la tendència d’aquesta setmana continua sent positiva

 

Continua l’estabilitat d’aquesta setmana pel que fa al nombre de pacients ingressats per covid a la tercera planta de l’hospital de Manacor. Encara que avui dijous se n’hi ha de sumar un més, la xifra continua essent baixa i en aquests moments es situa en 5 persones. Així mateix i per segon dia consecutiu, la Unitat de Cures Intensives del centre continua estant buida de malalts de coronavirus. I això que ahir la conselleria de Salut gairebé donava per fet que prest es notarien els efectes d’una nova onada de positius provocada per les vacances de Setmana Santa.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad