Nadal presenta l’ampliació de la seva acadèmia manacorina

La imatge

 

Rafa Nadal ja mostra les obres d’ampliació de la seva acadèmia de Manacor. Abans de viatjar a Montecarlo per iniciar la gira de terra batuda, el tennista ha volgut dur a terme una visita per avaluar l’estat de la construcció de les noves instal·lacions esportives.

Ha entrat a veure les 7 pistes semicobertes de terra batuda que ja estan en un estat molt avançat. De la mateixa manera ha avaluat la progressió de les pistes indoor de superfície ràpida, així com els nous espais destinats a la preparació física, fisioteràpia, psicologia, nutrició i medicina esportiva i zona d’oficines, que estaran ubicats dins de la nova construcció. L’Acadèmia compta amb 140 jugadors que combinen els seus entrenaments amb els seus estudis acadèmics.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad