Demà comença la vacunació massiva a l’hipòdrom

Els nascuts els anys 1957 i 1958 seran els primers en rebre l’Astrazeneca

 

La consellera de Salut, Patricia Gómez, ha confirmat el començament demà de la vacunació massiva a Manacor. L’arribada de noves vacunes aquesta setmana a Mallorca fa que l’hipòdrom ja pugui estar operatiu per als nascuts els anys 1957 i 1958, que seran els primers.

“Totes les vacunes, així com han anat arribant s’han posat amb celeritat”, diu Gómez, que també recorda que una de cada set persones de les Illes ja tenen posada almenys una de les dosis, unes 120.000 en total, pertanyents a col·lectius docents o cossos de seguretat.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad